Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Aan de slag in het Polderbos

5 oktober van 09:00 tot 12:30

Elke eerste zaterdagmorgen van de maand ben je van harte welkom in het Polderbos. Samen met een groep vrijwilligers kun je de handen uit de mouwen steken voor uiteenlopende werkzaamheden. Ook kinderen zijn van harte welkom. Want hoe leuk is om met je handen bezig te zijn en spelenderwijs de natuur te ontdekken. (Geldt trouwens ook voor volwassenen.)

’s Winters zijn we vooral bezig met het planten en snoeien van struiken en bomen. In de groeimaanden vraagt het maaiwerk veel aandacht. Tussendoor zijn er diverse andere grotere en kleinere taken. En denken we samen na over de verdere ontwikkeling van het Polderbos.

We werken steeds tijdens de morgenuren. Met halverwege een pauze aan de picknickbanken (koffie/thee graag zelf meenemen). Je mag eigen gereedschap meenemen, maar het meeste hebben we ter plekke beschikbaar.

Kom eens kijken om de sfeer te proeven en kennis te maken met het Polderbos en zijn vrijwilligers. Als je vaker wilt aanhaken, voegen we je toe aan de appgroep voor vrijwilligers.

Neem voor meer informatie contact op met Piet Witzier, telefoon 06 – 57 30 18 04.

Gegevens

Datum:
5 oktober
Tijd:
09:00 tot 12:30

Locatie

Polderbos