Zelf een activiteit organiseren

De Slingelandse Plassen zijn van ons allemaal. Het terrein is openbaar toegankelijk. Het recreatiegedeelte vooraan bij de parkeerplaats is ideaal voor het organiseren van een activiteit of feest. Denk aan het jaarlijkse Blauwalgfestival en het Slingelandfestival.

Maak je ook plannen om op de Slingelandse Plassen iets te organiseren? Neem contact op met de stichting Natuur- en Recreatiegebied Slingelandse Plassen (dus niet de gemeente Molenlanden). We bespreken graag de mogelijkheden en voorwaarden.

Contact: info@slingelandseplassen.nl.

Activiteiten bij Slingelandse Plassen

Meer Slingelandse Plassen

Wandelen met de hond

Wandelen

Wie een wandeling wil maken om van de rust en natuur te genieten kan in de Slingelandse Plassen zijn hart ophalen. Er lopen diverse wandelpaden door het gebied die je op de mooiste plekjes brengen.

Vissen in de Slingelandse Plassen

Vissen

Natuur- en recreatiegebied de Slingelandse Plassen is een paradijs voor hengelsporters. De rust en ruimte zorgen ervoor dat je maximaal van deze tak van recreatieve sport kunt genieten.

Zwemmen

De recreatieplas bij de entree is de blikvanger van de Slingelandse Plassen. Op warme lentedagen en zomers is het een geliefde plek om verkoeling te zoeken en te zwemmen of te spelevaren.